Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Motocity története egészen 2009-re nyúlik vissza, amikor apa (Iván) és fia (Attila) úgy döntöttünk, valóra váltjuk régóta dédelgetett álmunkat és motorosokká válunk.

Együtt beültünk az iskolapadba, majd a jogsi megszerzése után szorgosan elkezdtük gyűjteni a kilométereket. 
A motoros felszerelést abból a kereskedésből szereztük be, ahol a motorokat is vásároltuk.

Lett „valamilyen” sisakunk, kabátunk, kesztyűnk amit a hölgy ajánlott a boltban.

Kezdő motorosokként, 0 tapasztalattal rábíztuk magunkat a szakértelmére, gyakorlatilag a választás az „ez jól néz ki, jó lesz” síkon történt, szó sem esett bélésekről, szellőzőkről, anyagokról, protektorokról...

Ennek az lett a vége, hogy nem az igényeinknek megfelelő felszerelést vásároltuk, így elkezdtünk keresgélni a hozzánk közelebb eső boltok kínálatában, ahol szintén nem voltunk elégedettek a kiszolgálással.

Az évek alatt azt is megtapasztaltuk, hogy a „prémium” márka sem feltétlen garancia a minőségre, mert ami drága, még nem biztos hogy olyan jó is mint ahogy azt az ára sugallja...

Ahogy gyűltek a megtett kilométerek a közös túrákon, úgy gyűltek a tapasztalatok a felszerelésünkkel kapcsolatban, rengeteget olvastunk is a témában. Én (Attila) közben belekóstoltam a pályamotorozásba ami azonnal megfertőzött. Ekkor tudtam, hogy nekem sokkal inkább a versenypálya való, míg édesapámat Európa legszebb motoros útjai varázsolták el. 
2015-ben egyszer csak bevillant az ötlet:

„Mi lenne, ha nyitnánk egy saját motorosboltot, és a hobbink lenne a munkánk?”

Az ötletet tettek követték, majd 2016 tavaszán megnyitottuk a Motocity-t szülővárosunkban, a szlovákiai Nagymegyeren. Küldetésünknek éreztük, hogy a környékbeli motorosok kapjanak megfelelő kiszolgálást és tanácsadást, tanulva a többi boltban tapasztaltakból.

Szerencsére a bolt megnyitása hatalmas siker lett, ami előkészítette a terepet a következő nagy dobásra: megszereztük a Büse kizárólagos importőri jogait Magyarországra, így nem volt más hátra, boltot nyitunk Győrben!

„Röpke” fél év tervezés-szervezés végeredménye a 2018. március 17-i nyitónap volt. Rettenetesen izgultunk, vajon tetszeni fog-e az embereknek a bolt?

Szerencsére felülmúlta a várakozásainkat, így az évek során több márka importőreivé váltunk (Oxford, Falco, Premier, Axxis, Furygan), mindig szem előtt tartva, hogy a hozzánk látogató motorosok a lehető legjobb ár-érték arányú felszerelésből válogathassanak.

Meggyőződésünk, hogy az esetek többségében nem a legdrágább, leginkább „agyonreklámozott” márka a legjobb választás.

Nem egy hangzatos nevet, hanem megfizethető minőséget kínálunk, hisz a kényelmes, célnak megfelelő felszerelés nagyon sokat dob a motorozás élményén  Célunk, hogy a vásárlók ne csak kizárólag egy új kabáttal, bukóval, stb. gazdagodjanak, hanem szeretnénk, ha a vásárlás egyben egy élmény is lenne, emiatt mindig úgy bánunk a vásárlókkal, ahogy azt fordított helyzetben mi is elvárnánk.


Ha hozzánk hasonlóan te is egy szenvedélyes motoros vagy, várunk szeretettel!